Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Zadania na otrzymanie smoka i konia (wielokrotne)
Smocze jajo i fletnia Pana to przedmioty wypadające z potworów (zwykły "drop").
Ważne:
1. Porozmawiaj z Lorein, aby rozpocząć zadanie
2. Do zakończenia zadania odwiedź Jajana w Dratan.
Fletnia Pana
Poziom: 1-100
Lorein: Masz do mnie pytanie? Niech pomyślę. To jest fletnia Pana. Z pomocą tej fletni można zakląć dzikiego konia. Jego imię to Knightmare. Nie było jeszcze takiego, komu udałoby się poskromić Knightmare. Archeolog Jajan wie o tym nieco więcej. Wybierz się do Dratan i porozmawiaj z nim.
Cel: Odnajdź archeologa Jajana, który studiował w Dratan księgi dobroci, aby otrzymać więcej informacji o fletni Pana
Jajan: Czy to naprawdę fletnia Pana? Przy jej pomocy można zakląć Knightmare! Knightmare wygląda jak zwyczajny koń, lecz jest bardzo niebezpieczny. Jedynym sposobem na jego poskromienie jest zaklęcie go w postaci małego kucyka. Nikt nie wie, co mogłoby się stać przy zaklęciu dorosłej postaci! Patrz uważnie, co się teraz stanie. Spójrz, jaki słodki mały kucyk! Najchętniej sam bym go zatrzymał! Spokojnie, to tylko mały żart! Proszę, oto Twój koń.
Smocze jajo
Poziom 1-100
Lorein: To przecież smocze jajo! Masz wielkie szczęście, że udało Ci się znaleźć coś tak rzadkiego. Słyszałam, że gdy z jaja wykluje się prawdziwy smok, czas zwycięstwa nad legendarnymi smokami przybliży się. Odnajdź archeologa Jajana, jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej. Niektórzy nazywają go głupcem, ale zapewniam Cię, że ma on wystarczająco wiele wiadomości na ten temat.
Cel: Pozwól archeologowi Jajanowi obejrzeć smocze jajo i dowiedz się więcej o smokach.
Jajan: Co masz w kieszeni? Smocze jajo! Stare księgi jednak się nie myliły! Gdy bogowie przyszli na ziemię, stworzyli oni smoki w śródziemiu. Smoki były z natury złe, a jednocześnie bardzo ułomne. Gdy bogowie zniknęli, również smoki spotykane były coraz rzadziej i rzadziej. Z tego jaja, które przynosisz, może narodzić się prawdziwy smok! Może uda mi się przy pomocy moich zaklęć odrodzić smoczy ród? Trzeba przeprowadzić małą ceremonię... jeszcze chwilę...! Moje gratulacje! Niesamowite! Oto mały smok, który narodził się ponownie! Nie do wiary, że to słodkie smoczątko miałoby kiedyś stać się strasznym potworem. Proszę, oto Twój smok, teraz możesz go trenować!
Zadania na otrzymanie zwierzaka walczącego (wielokrotne)
Obroże i czaszki to przedmioty które nie wypadają w grze a można jedynie kupić je w IS lub przez handel z innym graczem.
Ważne:
1. Porozmawiaj z Lorein, aby rozpocząć zadanie.
2. Aby zakończyć zadania odwiedź wskazanego NPC.
Obroża misia
Poziom 1-max
Lorein: W czym mogę Ci pomóc? Coż my tu mamy... Hmm, to rzadka obroża misia. Gratulacje, zazdroszczę Ci, naprawdę. To wyjątkowa rzecz. Zanieś ją do trenera zwierzaków w Randol, a on powierzy Twojej opiece małego misia.
Cel: Odbierz od trenera zwierzaków w Randol małego misia
Trener zwierzaków: Skąd masz tą obrożę? To bardzo cenny przedmiot... Dzięki niej będziesz mógł trenować Twojego misia na silnego niedźwiedzia. Będzie on Twoim wiernym i przydatnym towarzyszem.
Obroża pumy
Poziom 1-max
Lorein: W czym mogę Ci pomóc? Coż my tu mamy... Hmm, to rzadka obroża pumy. Gratulacje, zazdroszczę Ci, naprawdę. To wyjątkowa rzecz. Zanieś ją do trenera zwierzaków w Randol, a on powierzy Twojej opiece małą pumę.
Cel: Odbierz od trenera zwierzaków w Randol małą pumę
Trener zwierzaków: Skąd masz tą obrożę? To bardzo cenny przedmiot... Dzięki niej będziesz mógł trenować Twoją pumę na silnego drapieżnika. Będzie ona Twoim wiernym i przydatnym towarzyszem.
Obroża pandy
Poziom 1-max
Lorein: W czym mogę pomóc? Cóż to takiego? Ach... to przecież obroża dla pandy! To magiczny i wyjątkowy przedmiot. Pokaż tę obrożę trenerowi zwierzaków, a otrzymasz młodą pandę do tresury.
Cel: Pokaż trenerowi zwierzaków obrożę
Trener zwierzaków: Skąd masz ten przedmiot? Kto go posiada, ma prawo do tresowania pandy. Proszę: oto Twoja młodziutka panda. Dbaj o nią, a wtedy pewnego dnia wyrośnie ona na wiernego pomocnika.
Obroża orła
Poziom 1-max
Lorein: W czym mogę Ci pomóc? Co mi przyniosłeś? Hmm... nie mam pojęcia, co to jest. Wygląda na obrożę. Najlepiej idź do trenera zwierzaków na placu w mieście i zapytaj go o wyjaśnienie tej zagadki.
Cel: Idź do trenera zwierzaków i pokaż mu obrożę orła
Trener zwierzaków: To obroża, którą nasi przodkowie łowcy nakładali orłom - przewodnikom, wykorzystywanym też do walki. Przy jej pomocy przyzwę młodego orła, który będzie pomagać Ci w boju!
Obroża legwana
Poziom 1-max
Lorein: W czym mogę Ci pomóc? Spójrzmy, co mi przynosisz. To magiczna obroża, której trenerzy używają do trenowania legwanów. Pokaż naszemu trenerowi tę obrożę i poproś go o małego legwana.
Cel: Pokaż trenerowi zwierzaków obrożę legwana
Trener zwierzaków: Skąd to masz? Ten, kto posiada taką obrożę, ma prawo do zaopiekowania się legwanem. Podaruję Ci jednego z tych małych. Troszcz się o niego dobrze, a już niedługo wyrosnie on na wiernego towarzysza walki.
Uprząż Alsvida
Poziom 1-max
Lorein: Ta uprząż to prawdziwa rzadkość. Przy jej pomocy Alsvid przypięty był niegdyś do boskiego rydwanu. Musisz być wyjątkowym łowcą przygód, że posiadasz taki przedmiot. Zanieś go do trenera zwierzaków. Posiada on ogromną wiedzę o wszystkich kreaturach Iris.
Cel: Znajdź trenera zwierzaków, aby otrzymać informacje o tajemniczej uprzęży Alsvida
Trener zwierzaków: Skąd masz tę uprząż? To rzadkość... Posiadacz tego przedmiotu może przywołać Alsvida, najszybszego wierzchowca niebieskiego. Przedstawię Cię temu tajemniczemu stworzeniu, abyś mógł od tej pory zawsze przywołać go w razie potrzeby.
Uprząż Selto
Poziom 1-max
Lorein: Ta uprząż to prawdziwa rzadkość. Przy jej pomocy Selto przypięty był niegdyś do boskiego rydwanu. Musisz być wyjątkowym łowcą przygód, że posiadasz taki przedmiot. Zanieś go do trenera zwierzaków. Posiada on ogromną wiedzę o wszystkich kreaturach Iris.
Cel: Znajdź trenera zwierzaków, aby otrzymać informacje o tajemniczej uprzęży Selto
Trener zwierzaków: Skąd masz tę uprząż? To rzadkość... Posiadacz tego przedmiotu może przywołać Selto, najszybszego wierzchowca niebieskiego. Przedstawię Cię temu tajemniczemu stworzeniu, abyś mógł od tej pory zawsze przywołać go w razie potrzeby.
Uprząż Xundin/Xirial/Xahalle/Xuddrina/Xipi/Xeouheao
Poziom 1-max (przedmiot ten dostępny jest tylko w specjalnych promocjach, np. w czasopismach z grami!)
Lorein: Zmieniasz klasę - gratulacje! Ta uprząż to specjalny prezent dla Ciebie. Zabierz ją do trenera zwierzaków na głównym placu w mieście, a otrzymasz małego wierzchowca.
Cel: Udaj się do trenera zwierzaków i odbierz małego wierzchowca
Trener zwierzaków: Osiągnięcie etapu podróży, w którym zmieniasz swoją klasę, to wielki sukces. Droga stanie się łatwiejsza, gdy zdobędziesz wierzchowca. Aby go dosiąść, przywołaj towarzysza i wybierz Alt+R.
Obroża dziobaka
Poziom 1-max
Lorein: Ta wyjątkowa obroża to przedmiot magiczny, zaklęty przez czarowników. Nie mogę Ci wiele o niej powiedzieć, ale wyczuwam jej moc. Wyryte na niej znaki wskazują na jakiegoś ptaka z Ascadii. Myślę, że trener zwierzaków może opowiedzieć Ci więcej.
Cel: Znajdź trenera zwierzaków i otrzymaj małego dziobaka jako towarzysza
Trener zwierzaków: Niewiarygodne! Skąd masz tę obrożę? To nadzwyczajny przedmiot. Dzięki niej możesz oswoić dziobaka - wiesz, co to dziobak, prawda? Te wspaniałe ptaki są szybkie i wyjątkowo silne. Dam Ci małego dziobaka, jeśli obiecasz dobrze się nim opiekować.
Obroża słonika
Poziom 1-max
Lorein: No proszę... zaczarowana przez magów z południa obroża! Czuję ogromną moc zaklętą w tę obrożę. Przy jej pomocy przywołać można słonika z długą trąbą. Jego skóra jest podobno bardzo twarda. Ale chyba lepiej idź do trenera zwierzaków, on powie Ci na ten temat więcej.
Cel: Biegnij do trenera zwierzaków. Otrzymasz od niego słonika w zamian za obrożę
Trener zwierzaków: Skąd masz tę obrożę? To prawdziwa rzadkość! Pogratulować znaleziska! Jeśli zdecydujesz się na przywołanie słonika, będzie on Twoim wiernym i nieocenionym pomocnikiem w walce.
Obroża Maksia
Poziom 1-max
Lorein: Widziałam już taką obrożę. Co chwilę ktoś ją do mnie przynosi. To bardzo popularny przedmiot, więc nie dziwię się, że i Ty ją posiadasz. Idź z nią do trenera zwierzaków w Randol.
Cel: Idź do trenera zwierzaków
Trener zwierzaków: Jeszcze jedna obroża Maksia? Tak, nie przesłyszałeś się, to jest naprawdę obroża Maksia. Co to Maksiu, pytasz? Ha, ha! Maksiu jest szczególnym zwierzakiem o specjalnych zdolnościach! Zresztą, przekonasz się sam!
Obroża Leona
Poziom 1-max
Lorein: Widziałam już taką obrożę. Co chwilę ktoś ją do mnie przynosi. To bardzo popularny przedmiot, więc nie dziwię się, że i Ty ją posiadasz. Idź z nią do trenera zwierzaków w Randol.
Cel: Idź do trenera zwierzaków
Trener zwierzaków: Jeszcze jedna obroża Leona? Tak, nie przesłyszałeś się, to jest naprawdę obroża Leona. Co to Leon, pytasz? Ha, ha! Leon jest szczególnym zwierzakiem o specjalnych zdolnościach! Zresztą, przekonasz się sam!
Demoniczna czaszka
Poziom 1-max
Lorein: Niedawno weszliśmy w posiadanie niezwykle cennych dokumentów, z ktorych wynika, że poza Lilith ocalał jeszcze jeden demon. Chyba to właśnie jego trzymasz w rękach. Chcesz wiedzieć więcej? Idź szybko do trenera zwierząt.
Cel: Idź do trenera zwierzaków w Randol
Trener zwierzaków: Skąd to masz? Niesamowite... Ta czaszka pozwoli Ci na wychowanie młodego nietoperza - wampira, desmodusa. Jeśli będziesz o niego dbać, wyrośnie on na potężnego demona nocy Azaela.
Czaszka z rogami
Poziom 1-max
Lorein: Co chcesz mi pokazać? Otwórz dłoń... To przecież czaszka z rogami... wiele potworów ma ogromny respekt przed tym tajemniczym przedmiotem. Przy jego pomocy możesz zniewolić nietoperze! Podobno trener zwierzaków złapał kilka takich nietoperzy. Udaj się do niego i spytaj, czy możesz dostać jednego z nich.
Cel: Udaj się do trenera zwierzaków, aby dowiedzieć się więcej o nietoperzach
Trener zwierzaków: Skąd masz taką czaszkę? To naprawdę rzadki przedmiot! Z jego pomocą mogę złapać dla Ciebie nietoperza - to naprawdę wyjątkowe stworzenia! Nie są to zwykłe nietoperze, o nie! Dlatego właśnie potrzebna jest ta niezwykła czaszka - bez niej nie można złapać nic! Te małe bestie przekształcą się później w demony, a niektóre nawet rozwiną się w groźną Lilith!
Informacje pochodzą ze strony http://lcpl.weebly.com/
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 600.29 kB (Maksimum: 693.58 kB) ]